top of page

Aster Borg is geboren

Bijgewerkt op: 9 jan.

Het is altijd mijn ambitie geweest om naast thrillers, ook feelgood en romans te schrijven. Al enige tijd zat ik hierop te broeden totdat ik uiteindelijk de stap heb genomen. Een schrijfwedstrijd zorgde voor de inspiratie om mijn eerste novelle te schrijven en tot mijn grote vreugde wil de uitgeverij mijn eerste novelle -Dansen tussen wilde rozen- uitgeven.


Samen begonnen we aan het redactiewerk om mijn eerste novelle tot in de puntjes uit te werken. De uitgever gaf aan dat het een goed idee zou zijn om feelgood en romans niet onder mijn ‘thriller’naam uit te brengen. Dus gingen we op zoek naar een gepaste naam, een pseudoniem, waaronder ik voortaan mijn schrijfkunsten aan mijn toekomstige lezers zou aanbieden. Ik wilde een korte, krachtige naam die iedereen snel kan herkennen … en zo werd 'Aster' geboren.


De naam Aster werd vervolgens als logo uitgewerkt, om op alle boeken en op de website te gebruiken, zodat het zeer herkenbaar wordt voor de lezers. Om te publiceren is het echter verplicht een achternaam te hebben, ook die was snel gekozen. Feelgood en romans zal ik onder het pseudoniem ASTER BORG schrijven.83 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Ik verheug mij! Gefeliciteerd ❤️

Like

di di
di di
Sep 13, 2022

Dit is fantastisch 🥳🤣👍🥳

Like
bottom of page