top of page

Boekenplank

Waar de mist niet kan komen

Historische roman - trilogie

Deel 1: Lily

Verwacht: september 2024

New York 1928

Samen met haar welgestelde ouders leidt de twintigjarige Lily Appleton een zorgeloos leven in de meest begoede buurt van Chelsea, NYC. Haar toekomst met haar verloofde Raymond ziet er er bijzonder rooskleurig uit en ook op professioneel vlak gaat het haar voor de wind. Haar droom komt uit wanneer maître d'hotel Oscar Tschirky haar een baan aanbiedt in het wereldberoemde Waldorf-Astoria, het meest prestigieuze hotel van die tijd. Niets lijkt het geluk van Lily in de weg te staan.

De beurskrach van 1929 maakt echter een einde aan haar onbekommerde bestaan. De Grote Depressie slaat genadeloos toe en een opeenstapeling van tegenslagen en dramatische gebeurtenissen brengen Lily en haar ouders tot bij de rand van de afgrond. Met vallen en opstaan lukt het haar behoorlijk om het hoofd boven water te houden. Echter een verborgen gebleven gebeurtenis uit haar verleden haalt haar opnieuw onderuit en vanaf dat moment zal haar leven voorgoed veranderen.

Draft bookcover - WDMNKK - front.png

Per-order nu via

Dansen tussen wilde rozen

Novelle E-book - 14/10/2022

Na de breuk met haar man, geniet Bo samen met haar beste vriend Jerome van een deugddoende vakantie in Zuid-Frankrijk. Ondanks hun verblijf in het zonnige Saint-Rafael kan Bo het piekeren niet stoppen. Hoe moet het nu verder met de bloemenzaak in hartje Parijs, die ze samen met haar man uitbaat? Was hun beslissing om de relatie op te geven niet te impulsief?

Volgens Jerome is zon, zee, strand en mannen het enige wat ze allebei nodig hebben om er een zorgeloze vakantie van te maken. Het vinden van een oude familiefoto is echter de werkelijke reden waarom ze net voor deze bestemming koos. Bo besluit om Jerome in vertrouwen te nemen.

Dansen tussen wilde rozen - Aster Borg.jpg

Bestel nu via

bottom of page