top of page

Mijn eerste roman is (bijna) geboren.

Bijgewerkt op: 9 jan.


2023 was een bewogen jaar, vol uitdagingen en doelstellingen.

Na mijn feelgood debuut Dansen tussen wilde rozen, begon ik aan het uitwerken en schrijven van een eerste roman. Ik had me voorgenomen om een historisch verhaal te vertellen en dat zorgde voor heel wat uren opzoekwerk. Hoewel het een fictief verhaal betreft, moesten alle geschiedkundige feiten kloppen.

Ik begon met mijn ideeën neer te pennen en stelde vast dat er genoeg stof was om er een trilogie van te maken. Nadat de personages en de verhaallijnen waren gecreëerd, begon ik aan het eerste deel van Waar de mist niet kan komen.

Toen het eerste boek klaar was, stuurde ik het naar de eerste proeflezers en was het wachten op feedback. Het was een hele opluchting dat het door de proeflezers goed werd bevonden, waardoor het zelfvertrouwen om het manuscript en synopsis voor deel twee en drie naar een uitgeverij te sturen een beetje groter werd.
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page